Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δήλωση Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για την Επέτειο Εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου
Δήλωση Δημάρχου Φαιστού κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη για την Επέτειο Εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 27 Οκτώβριος 2021 12:24
Με αφορμή την επέτειο για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
Την 28η Οκτωβρίου τιμούμε τη μνήμη των ηρώων της χώρας μας, που πάλεψαν για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, την ειρήνη και την ελευθερία.

Σχεδόν κάθε οικογένεια στη χώρα, έχει τουλάχιστον μία ιστορία να θυμάται, από τους αγώνες των προγόνων μας, που έδωσαν το αίμα τους για να ζούμε σήμερα σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική.

Την παρακαταθήκη των προγόνων μας, οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να διατηρήσουμε άσβεστη στις επόμενες γενιές. Σήμερα, μπορεί οι προκλήσεις να είναι διαφορετικές, όπως και οι κίνδυνοι. Ο ρόλος όλων μας όμως, εξακολουθεί να παραμένει κοινός. Έχουμε ιστορικό χρέος απέναντι στους προγόνους και την πατρίδα μας, να συνεχίσουμε τις διεκδικήσεις και την προσπάθεια, για μια ελεύθερη από κάθε περιορισμό χώρα, αλλά και να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος ενάντια σε κάθε μορφή σύγχρονου φασισμού και ολοκληρωτισμού, απ' όπου κι αν προέρχεται.

 

 

Χάρτης περιοχής

map.jpg