Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Υπογράφτηκε η Σύμβαση για το Ανοικτό Θέατρο στο Ζαρό
Υπογράφτηκε η Σύμβαση για το Ανοικτό Θέατρο στο Ζαρό PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 09 Σεπτέμβριος 2021 13:29
Την υπογραφή της σύμβασης για εργασίες στο Ανοικτό Θέατρο Ζαρού, υπέγραψαν ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης και ο ανάδοχος του έργου, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Γιάννη Φασομυτάκη.

Το έργο με τίτλο «Συμπληρωματικές εργασίες στους βοηθητικούς χώρους του ανοικτού θεάτρου Ζαρού» έχει αρχικό προϋπολογισμό 24.000 ευρώ, ενώ ο ανάδοχος αναμένεται να εγκατασταθεί άμεσα για την έναρξη των εργασιών.
Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης, ενώ η ολική και οι μερικές προθεσμίες εκτέλεσης των εργασιών σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της διακήρυξης καθορίζονται σε τρεις μήνες από την υπογραφή.

«Όπως έχουμε αναφέρει κατ' επανάληψη, προχωρούμε στην αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου πόρου και χρηματοδοτικού εργαλείου για να υλοποιήσουμε έργα μικρότερης και μεγαλύτερης κλίμακας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Φαιστού» αναφέρει ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιάννης Φασομυτάκης αναφέρει:
«Πάνω από 80 μεγάλα και μικρότερης κλίμακας έργα υλοποιούνται, δημοπρατούνται ή βρίσκονται σε φάση υλοποίησης στο Δήμο Φαιστού, ενώ καθημερινά αναζητούμε νέες πηγές χρηματοδότησης, νέες μελέτες και νέες προοπτικές. Στόχος μας είναι η συνολική αναβάθμιση του Δήμου μας και σε αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε».
att00025.jpg
att00028.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg