Εικόνες Δήμου Φαιστού
 
 
 
 

Καλωσήρθατε στο Δήμο μας

Σας καλοσωρίζουμε στον δικτυακό τόπο του Δήμου Φαιστού. Στις ακόλουθες σελίδες μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες για:

 

 

Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Μια Σειρά Έργων στο Δήμο Φαιστού μέσω Π.Δ.Ε από την Περιφέρεια Κρήτης
Μια Σειρά Έργων στο Δήμο Φαιστού μέσω Π.Δ.Ε από την Περιφέρεια Κρήτης PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 16 Ιούνιος 2021 10:33
Μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιείται η χρηματοδότηση του έργου στην περιοχή της Φανερωμένης με διακριτικό τίτλο «Κατασκευή Ξενώνα Συλλόγου ΑΜΕΑ Νότιας Κρήτης Το Μέλλον».
Ειδικότερα η χρηματοδότηση υλοποιείται με Κ.Α. 2013ΕΠ00200010 της ΣΑΕΠ 002 της Περιφέρειας, την οποία αξιοποίησε προωθώντας τις σχετικές διαδικασίες ο Δήμος Φαιστού.

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση του έργου έρχεται να προστεθεί σε σειρά χρηματοδοτήσεων που πραγματοποιούνται μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ Δημοτικής και Περιφερειακής Αρχής.
«Οι χρηματοδοτήσεις μέσω του Προγράμματος Δημόσιων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης είναι πολύ σημαντικές και απαραίτητες για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας, γι' αυτό κι ευχαριστούμε τον κ. Περιφερειάρχη για την υποστήριξη και συμπαράσταση του» αναφέρει ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.

Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Φασομυτάκης προσθέτει:
«Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Κρήτης είναι άριστη και σ' αυτό το πλαίσιο προχωράμε μια σειρά από σημαντικά έργα στην περιοχή μας. Ευχαριστούμε τον κ. Αρναουτάκη με τον οποίο και συνεχίζουμε το όραμα που έχουμε για ανάπτυξη όλης της περιοχής και μέγιστη απορρόφηση όλων των διαθέσιμων κονδυλίων».
att00007.jpg
att00010.jpg
 

Χάρτης περιοχής

map.jpg